Bouwbedrijf F de Boer en Zn is opgericht in 1924 door de heer Fokke de Boer in Hemrik.  Sinds 1991 vormt Hjerke de Boer, inmiddels de 3e generatie, de directie. Er werken momenteel 3 vaste mensen in loondienst, waarvan de meeste al meer dan 20 jaar. Door de jarenlange ervaring en kennis zijn onze mensen in staat om u te begeleiden en mee te denken in het bouwproces. Dit is mogelijk door onze korte communicatielijnen.

Het personeel wordt bijgeschoold, zij beschikken over goed uitgeruste bedrijfsbussen. Tevens hebben we een roterende verreiker en een mobiele hoogwerker tot onze beschikking, zodat geen klus te hoog gegrepen is.

Leerbedrijf

Bouwbedrijf F. de Boer en Zn is een erkend leerbedrijf. Met de komst van de wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB) zijn bedrijven verantwoordelijk geworden voor het praktijkgedeelte van de opleiding van de leerling. Alleen erkende leerbedrijven mogen opleiden. De praktische uitvoering ligt bij de leermeester of de praktijkbegeleider van het leerbedrijf. Om als leerbedrijf erkend te worden door de SBB, moet het bedrijf aan diverse eisen voldoen. 

Bouwgarant

Wij zijn lid van BouwGarant. Dit is het grootste keurmerk in de bouw. Dit betekent dat wij staan voor kwaliteit, garantie en vangnet. Wij worden periodiek getoetst waarbij wordt gekeken of wij alles goed op orde hebben. Wie kiest voor een BouwGarant aannemer kiest voor de zes zekerheden!

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Zij verenigen en verbinden 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken zich hard voor vernieuwing in de bouw en infra.

Contact

Wilt u ook gebruik maken van onze kennis of kunnen wij u helpen bij uw bouwwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Hjerke

Jeep

K. de Vries