Aanbouw woning

Ruimte en licht. Wensen en ideeën. Samen kwamen we tot een prachtig resultaat. Een prachtige aanbouw, waarbij de bewoners een stukje meer leefruimte hebben gekregen.

Heerlijk ruim en licht en voorzien van vloerverwarming.

Verbouw woning met vide

De verbouw van deze woning: nieuwe kozijnen aanbrengen, isolerende maatregelen treffen.

Het resultaat is een goed geïsoleerde ruime woonkeuken welke is voorzien van vloerverwarming.

Prachtige details: de houten gebinten en een schitterende vide !

 

 

 

Verbouw woning Bakkeveen

In 2019 mochten we, op een prachtige plek aan de vaart met uitzicht op de landerijen, een woning verbouwen. Grote wens van de bewoners was een kelder, welke geplaatst is achter de oude woning. Deze is toegankelijk via de nieuwe aanbouw en bied een zee van ruimte. Deze aanbouw, bestaande uit hout in combinatie met steen is een mooie combi geworden met de bestaande woning. een  geslaagde ontmoeting tussen oud en nieuw !

Aanbouw woning te Hemrik

In het voorjaar van 2018 hebben we een aanbouw gerealiseerd bij een woning in Hemrik. Het woonoppervlak is hierdoor met 12,5m2 toegenomen..

De manier om extra woongenot te creëren.

Verbouw woning

Verbouw woning Hemrik

In 2012 is de nieuwe aanbouw van deze woning gerealiseerd, met oog voor detail: zinken bekleding van de kozijnen en de wanden zijn uitgevoerd in Red Cedar. De isolerende beglazing is rechtstreeks in de constructie aangebracht. Hierdoor is er geen kozijn in het zicht.

Aanbouw woning aanbouw Hemrik Bouwbedrijf de boer hemrik Hemrik Bouwbedrijf

Nieuwbouw woning

Verbouw woning Wijnjewoude

Restauratie van het oude woonboerderijtje met een nieuwe aanbouw in de sfeer van een hooiberg en wagenberging. Bijzonder aan deze “hooiberg” zijn de mooie raampartijen, hierdoor een mooi lichtinval in het gebouw.

 

Nieuwbouw woning Nieuwe woning Restauratie woning